Projektets ide

Projektet om livet i Søværnet - mest til søs, men også  i land - indsamler beretninger og billeder fra perioden 1945-2000 (sådan cirka) med henblik på at lave en bog om tilværelserne på Søværnets skibe og landtjenestesteder.

Emnet er enormt og indsamlingen sker derfor med en vis styring fra min side. Hertil benytter jeg eksisterende Facebook-sider, knyttet til Søværnet, og en til formålet oprettet blog, https://peterbo2014.wordpress.com. På Facebook annoncerer jeg de oplæg, der kommer på bloggen, og som er de egentlige "indkaldelser" af materiale. På bloggen kan der føres dialoger om projektets forløb. Det kan man også på Facebook, men de eksisterende sider er naturligvis ikke lavet til mit projekt, hvilket jeg må respektere. Og endelig kan man maile mig på peter@bogason.dk - det er den kanal, de fleste har benyttet. Faktisk er der stort set ingen, som har kommenteret på bloggen, men det betyder ikke, at den ikke bliver læst.

Man kan ikke yde bidrag anonymt, men jeg kan offentliggøre bidrag uden at afsenderens identitet afsløres. Af gode grunde vil jeg altovervejende ikke offentliggøre navne i historierne, så omtalte personer vil i de fleste tilfælde blive anonymiserede.